Om oss

Thoréns Markis & Persienn AB etablerades 1998 av Per-Ove Thorén.

Företaget verkar inom affärsområdet klimatkomfort.

Vi levererar klimatsmarta solskyddslösningar till offentlig miljö. Våra produkter kan reducera värme och ljusförhållanden och därigenom optimera det termiska inneklimatet.

Vi är i dag 14 anställda på Thoréns som gör vårt bästa för att ni ska få skugga när ni som mest behöver det.

Vårt samarbete med utvalda solskyddsleverantörer garanterar hög kvalité, modern design och trygghet i era önskemål. Thoréns är miljöcertifierade och våra produkter är miljöanpassade.

Vi är ett miljödiplomerat företag som är medlemar i SSF ( Svenska Solskyddsförbundet ). Bland våra kunder finns kommuner, butiker, banker, restauranger, byggföretag, industrier – ja, i stort sett alla i hela Göteborgsregionen som är i behov av solskydd.

Thoréns har närmare 20 års erfarenhet inom värme och ljusavskärmning och är en av Sveriges främsta företag inom interiörtextil samt utvändiga och invändiga solskyddsprodukter.

Thoréns värdegrund

  • Alltid hög kvalitet
  • Alltid väl förberedda
  • Alltid personligt engagemang
  • Alltid nöjda kunder

Thoréns vision

Vi skall vara en av Sveriges mest välrenommerade leverantörer inom professionellt solskydd och inomhusklimat!

Thoréns affärsidé

Vårt team levererar miljöcertifierade solskyddslösningar till offentlig miljö.

Våra produkter balanserar utblick, solinstrålning och dagsljus för att skapa energieffektiva byggnader med gott inomhusklimat.

Vi garanterar hög kvalitet och modern design. Med personligt engagemang, kvalitet och noggrannhet tar vi alltid ansvar hela vägen i varje uppdrag.

Personuppgiftshantering

Vinnare av Solskyddspriset 2012, 2013, 2015 och 2016!