Showrooms by MAKAJO

Sommaren 2012 startade vårt samarbete med Showrooms By MAKAJO Göteborg AB. Här har vi vår utställning för både invändiga och utvändiga produkter. Hit är man välkommen för att kika närmare på produkter och kulörer, för att inspireras eller bara ta en fika.

Ta en titt i vårt showroom här

Om MAKAJO

MAKAJO består av två grundelement, MAKAJO kund- och inredningsansvar samt Showrooms by MAKAJO.

Showrooms by MAKAJOs syfte är att skapa en levande mötesplats för arkitekter, byggherrar, inredningsdesigners, leverantörer och de som bygger sin villa eller inreder sin nya bostad. Här kan alla nätverka, inspireras, mötas och använda showroomet som sitt verktyg i arbetet och processen.

I showroomet finns flera marknadsledande leverantörer av fast och lös inredning som valt Showrooms by MAKAJO som sitt egna professionella showroom.

Showroomet är en inspirerande mötesplats på 1.100m2 med flera mötes- och konferensrum för branschfolk inom bygg- och bostadsbranschen, samt deras köpare och kunder.

MAKAJO kund- och inredningsansvar är ett konsultföretag inom byggbranschen. Dom finns med och vägleder köpare av nyproducerade bostäder och fungerar som en personlig kontakt under hela processen. Från första informationsmötet till överlämnandet av nycklar.

Showrooms by Makajos öppettider är:
Måndag – torsdag: 8.30 – 17.00
Fredagar: 8.30 -15.00
Lördag och söndag: Stängt.