Interiör

Solavskärmning och gardinuppsättningar till nyproducerade bostäder i Västra Götaland. Genom vårt samarbete med de stora bostadsutvecklarna i Göteborg projekterar vi infästningar för kommande utvändiga solskydd samt erbjuder bostadsköpare solskydd, insynsskydd och gardinuppsättningar redan innan eller i samband med att deras nya bostäder är inflyttningsklara.

Vi läser in projekten, följer byggnationen och medverkar vid diverse informationskvällar och visningar för att på bästa sätt kunna erbjuda bostadsköparna det allra bästa produkterna och lösningarna till deras nya hem. Vi samverkar också med diverse styrelser efter tillträde och hjälper föreningar med alla de frågor som kan uppstå angående utvändig solavskärmning och bestämmelser kring kulör och produktval.

Vi projekterar och kalkylerar även gardinuppsättningar och solavskärmning i den offentliga miljön. Vårt samarbete med de stora inredarna i Göteborg gör att vi erbjuder företag, hotell, restauranger, skolor, sjukhus och butiker skräddarsydda gardinuppsättningar och solskydd för att skärma av, reducera ljudnivåer, insynsskydda eller bara för att göra den offentliga miljön vacker och trivsam.

Vi för också dialog och samarbetar med diverse arkitekter angående nybyggnationer och ombyggnationer i den offentliga miljön. Oavsett om det gäller utvändiga motoriserade produkter eller romantiska hängande längder på insidan, så besitter vi kunskapen.

Vi på Thoréns har över 30 års erfarenhet utav att skugga, inreda och projektera rätt produkter på rätt ställe.

Showrooms by MAKAJO

Utvändiga solskydd

Invändiga solskydd

Gardiner